Execution time limit is 1 second

Runtime memory usage limit is 256 megabytes

Petryk is running late for a movie session, so he wants to choose the fastest way to get to the shopping center he needs.

Since he is right next to a public transport stop, he knows that the nearest bus will arrive in $d_{b}$ minutes, the bus ride takes $t_{b}$ minutes, and the walk to the shopping center from the bus stop takes $w_{b}$ minutes.

Petryk also has access to the subway, where the waiting time for the train is $d_{m}$ minutes, the subway ride takes $t_{m}$ minutes, and the walk from the arrival station to the shopping center takes $w_{m}$ minutes.

Taking into account the urgency of the trip, the boy considers the option of a taxi, the waiting time for which, according to the mobile application, is $d_{t}$ minutes, and the ride takes $t_{t}$ minutes.

Please advise Petryk which transport he should use to get to the shopping center as quickly as possible.

If Petryk has several options to get to the mall as quickly as possible, he will choose the cheapest option. The bus is cheaper than the subway, and the subway is cheaper than a taxi.

The first line contains three integers $d_{b}$, $t_{b}$, and $w_{b}$ ($1≤d_{b},t_{b},w_{b}≤10_{8}$).

The second line contains three integers $d_{m}$, $t_{m}$, and $w_{m}$ ($1≤d_{m},t_{m},w_{m}≤10_{8}$)

The third line contains two integers $d_{t}$ and $t_{t}$ ($1≤d_{t},t_{t}≤10_{8}$).

Print «`Bus`

» if Petryk will use the bus, «`Metro`

» if he will use the subway, and «`Taxi`

» if he will use a taxi (the answer should be given without quotes).

Input #1

Answer #1

Input #2

Answer #2

Input #3

Answer #3

Comment for the first example.

The wait time for the bus is 1 minute, the ride is 3 minutes, and the walk from the stop is 2 minutes, resulting in 6 minutes spent on this route.

The waiting time for the subway is 2 minutes, the ride is 10 minutes, and the walk from the stop is 1 minute, resulting in 13 minutes spent on this route.

The waiting time for a taxi is 20 minutes, which already exceeds the time costs for other modes of transport.

The bus is the optimal type of transport in terms of time costs in this case.

Comment for the second example.

Similarly to the previous example, the total travel time can be calculated as the sum of waiting time, travel time, and walking time to the shopping center. For the bus, this value is $100+10+15=125$, for the subway $10+5+5=20$, and for the taxi $15+5=20$. In this case, the optimal options are the subway and the taxi, but since the subway is cheaper than the taxi, Petryk will choose the subway.

Comment for the third example.

The total travel time by bus is $10+10+7=27$, by subway $3+5+20=28$, by taxi $3+5=8$. Accordingly, the answer is a taxi as the only fastest mode of transport.